autovit.ro
B SECTIUNI

Tesla a produs primul exemplar de serie al noului Model 3

Tesla a pornit producția pentru cel mai mic model din gama sa de automobile electrice. Noul Model 3 a primit numeroase comenzi și rezervări pentru noul model ce va costa aproximativ 35.000 dolari pe piața nord-americană.

Primul exemplar al noului Model 3 îi aparține fondatorului companiei Tesla, celebrul antreprenor american Elon Musk. Musk a fost cel care a anunțat producția primului exemplar publicând câteva imagini pe contul său de Twitter.

tesla-model-3-2

Compania americană a încasat deja o jumătate de miliard de dolari sub forma de avansuri de 1.000 dolari din partea clienților interesați să cumpere noul Model 3. Numărul mare de comenzi a ridicat o problemă pentru Tesla, americanii fiind nevoiți să găsească soluții pentru creșterea producției fără a afecta calitatea produsului.

tesla-model-3-3

Pe 28 iulie este programată o ceremonie în care Tesla va livra primele 30 de exemplare ale noului Model 3. În luna august, Tesla va produce alte 100 de exemplare, urmând ca din septembrie cadența producției să urce la 1.500 de unități. Apoi până la finalul anului, Musk vrea ca producția noului Model 3 să ajungă la 20.000 de unități lunar.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)