autovit.ro
B SECTIUNI

Test Drive Autovit.ro: eblogAUTO a pus la încercare Audi A7 din oferta Autovit.ro

EblogAUTO continuă seria de video teste efectuate cu automobile rulate din oferta Autovit.ro. De data aceasta, ei au pus la încercare un Audi A7 din 2015 de la dealerul CATA CARS DB din Târgoviște.

Cu peste 1.2 milioane de căutări pe Autovit.ro în ultimul an, Audi A7 este unul dintre cele mai râvnite autoturisme din România. Tocmai de aceea, i-am provocat pe băieții de la eblogauto să testeze una din ofertele Autovit.ro.

Pentru asta, au mers la dealer-ul CATA CARS DB din Târgoviște, unde au luat la plimbare modelul Audi A7 3.0 TDI S-Line din 2015.

Cu un preț de 29.000 euro fără TVA și cu echipare de top, modelul de față intră foarte ușor în categoriile de căutare ale multor cumpărători interesați de o limuzină cu prezență ce impune tone de respect. Un motor diesel V6 de 272 cai putere și 580 Nm cu siguranță va fi pe placul cumpărătorilor, mai ales că tot acel cuplu este disponibil incepand de la 1250 turații pe minut, astfel asigurând șoferul că poate accelera fără a avea surprize neplăcute.

În ciuda rapidității cu care avansează tehnologia auto in zilele noastre, mașina de față nu își privează posesorul de elemente tehnologice ce îi fac viața mai ușoară: Bluetooth, cameră pentru marșarier, portbagaj electric, dublu climatronic, senzori de parcare, încărcare wireless pentru smartphone-urile compatibile, conexiune USB, etc.

Vezi mai multe în video-ul de mai jos:

Nu rata celelalte teste auto cu oferte de pe Autovit.ro:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)