autovit.ro
B SECTIUNI

TEST DRIVE HONDA CIVIC 1.0 VTEC 129 CP CVT 2018 [VIDEO REVIEW]

Încă o Honda Civic?! Da, încă una! Doar că de această dată japonezii au decis să ne ofere un motor cu capacitatea de 1 litru, în ton cu direcția spre care se îndreaptă industria auto in 2018.

Știu ce veți spune: astfel de motoare nu sunt foarte iubite și nici nu sunt mulți cumpărători pentru ele, așa că de ce ar decide Honda să fabrice un motor de 1 litru ce dezvoltă 130 cai putere? Adevărul stă altfel: pe alte piețe aceste motoare au mult mai mult succes, având în vedere că impozitele sunt mai mari în locurile cu pricina. România este (deocamdată) un caz destul de fericit în care motoarele cu o capacitate de maxim 2 litri nu fac o gaură atât de mare in bugetul proprietarului. Chiar și așa, nu putem ignora faptul că în alte țări motoarele de 1 litru sunt la mare căutare, cu atât mai mult cu cât acesta de față este împerecheat cu un șasiu și o coloană de direcție de înaltă calitate.

Toate aceste lucruri par a fi ingredientele perfecte pentru o mașină care nu și-a pierdut caracterul sportiv și jucăuș, in ciuda motorului cu capacitatea unei cutii de lapte.

Pentru concluziile despre această motorizare, te invităm să vezi clipul de mai jos, realizat de eblogauto.ro:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)