autovit.ro
B SECTIUNI

Top cinci pick-up-uri interesante disponibile pe Autovit.ro

Iarna bate la ușă și este sezonul de shopping pentru o mașină potrivită pentru anotimpul alb. Și ce poate fi mai potrivit pentru drumurile acoperite de zăpadă decât un pick-up corespunzător dotat.

Am dat o raită prin anunțurile de pe Autovit.ro și am strâns câteva dintre cele mai interesante modele pick-up disponibile la vânzare. Și am găsit de toate, de la exemplare echipate special pentru iarnă, până la modele speciale, sau pregătite pentru aventuri off-road.

1. Volkswagen Amarok

Acest pick-up Volkswagen Amarok din 2012 este comercializat de dealerul Nurvil din Rm Vâlcea și este echipat cu un plug de zăpadă Boss Sport-Duty. Este perfect adaptat pentru a face pârtie pe strada ce se va înzăpezi la primul viscol mai serios. În plus, pentru un proprietar cu spirit întreprinzător, acest automobil poate deveni un business sezonier. Amarokul din imagine este echipat cu motorul 2.0 TDI de 163 CP și cutie de viteze manuală.

Vezi anunțul: VW Amarok, 2012, 18.999 euro

2. Mitsubishi L200

Un exemplar de generație mai veche al modelului Mitsubishi L200 atrage însă prin pregătire și aspectul fioros. Pare pregătit să înfrunte jungla sau zăpezile ce vor urma să cadă. Proprietarul său a enumerat toate modificările aduse, modificări pe care le găsiți direct în anunț.

Vezi anunțul: Mitsubishi L200, 2004, 7.300 euro

3. Nissan Navara

Un exemplar spectaculos al modelului Nissan Navara este comercializat de către un dealer din județul Sibiu. Exemplarul Nissan Navara din anunțul de mai jos este preparat de către compania Pick-Up Design din Polonia. Este vorba de modeul Navy din oferta preparatorului polonez, iar modificările sunt spectaculoase. Masca frontală a fost înlocuită cu una mai agresivă, au fost montate jante de aliaj cu anvelope AT și au fost adăugate un kit pentru suspensie și un kit optic pentru caroserie.

Vezi anunțul: Nissan Navara Navy, 2017, 36.900 euro

4. Mercedes-Benz X-Klasse

Mercedes a intrat în lumea pick-up-urilor cu noua clasă X. Este un model nou, lansat de câteva luni. Platforma folosită de Mercedes este comună cu cea a modelului Nissan Navara, dar a primit upgrade-urile premium specifice mărcii germane. Exemplarul din anunțul de mai jos este modelul X 250d, echipat cu motorul turbodiesel de 2.3 litri ce dezvoltă 190 cai putere.

Vezi anunțul: Mercedes-Benz X 250d, 2018, 38.362 euro

5. Fiat Fullback

Știați că Fiat are un pick-up în gama de modele utilitare Professional? Da, există, se numește Fiat Fullback și are chiar pedigree. Modelul este împrumutat de la Mitsubishi și este de fapt un L200 de ultimă generație. Versiunea Fiat diferă prin siglele specifice și o mască a radiatorului redesenată.

Vezi anunțul: Fiat Fullback, 2017, 28.560 euro

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)