autovit.ro
B SECTIUNI

Top 5: Cele mai populare modele de automobile de pe Autovit.ro

Care sunt cele mai populare modele de autombile prezente la vânzare pe Autovit.ro? Surprinzător în topul celor mai postate modele nu există nici un automobil fabricat în România, ci doar modele fabricate în Germania.

Am trecut prin listele de anunțuri de pe Autovit.ro pentru a afla ce se caută în piața automobilelor rulate. Prin numărul anunțurilor postate pe Autovit am aflat care sunt cele mai populare modele de mașini pe piața second-hand. Ne-am fi așteptat, poate, să regăsim în top și un model fabricat în România, dar toate modelele prezente în număr mare pe Autovit.ro sunt fabricate în Germania.

1. Volkswagen Passat

Nu degeaba modelul Passat de la Volkswagen este considerat neoficial cea mai populară mașină din România. Pe Autovit.ro sunt prezente 1.235 de anunțuri pentru acest model în diverse generații, fiind de departe cel mai popular model pe piața de automobile rulate. Dacă adăugăm și variantele Passat CC și Passat Alltrack, numărul anunțurilor crește la 1.433. Cele mai populare versiuni sunt generațiile B8 și B7.

Vezi anunțul: Volkswagen Passat, 2016, 15.999 euro

2. Volkswagen Golf

Pe locul doi, la mică distanță se află popularul model compact produs de Volkswagen: Golf. Adăugând toate versiunile, numărul anunțurilor de pe Autovit.ro pentru modelul Golf se cifrează la 1.165 de bucăți. Generațiile 7 și 6 sunt cele mai bine reprezentate la numărul de anunțuri, dar și generația a cincea este încă foarte populară printre vânzătorii pe Autovit.ro.

Vezi anunțul: Volkswagen Golf, 2012, 6.949 euro

3. BMW Seria 3

Cel mai popular producător de automobile premium pe Autovit.ro este BMW prezent în topul nostru cu două modele. Cel mai popular model din gama producătorului bavarez este Seria 3 cu 997 de anunțuri disponibile. Toate versiunile sunt prezente în număr substanțial, predominând în special motorizările diesel, foarte populare printre clienții acestei mărci germane.

Vezi anunțul: BMW Seria 3, 2018, 23.900 euro

4. BMW Seria 5

Aproape la fel de popular ca fratele său mai mic, BMW Seria 5 se găsește din abundență pe Autovit.ro. Se poate alege dintr 925 de anunțuri ce prezintă toate versiunile și generațiile modelului Seria 5. Printre cele mai căutate versiuni sunt exemplarele penultimei generații, ca cel din anunțul de mai jos.

Vezi anunțul: BMW Seria 5, 2011, 14.600 euro

5. Audi A4

Topul celor mai populare modele aflate la vânzare pe Autovit.ro se încheie cu Audi A4, un model cautat printre cei care își doresc un sedan premium. Alături de versiunea A4 Allroad, modelul german de clasă medie are 850 de anunțuri active pe Autovit.ro. Dintre acestea, cele mai numeroase sunt pentru penultima generație a modelului A4, cunoscut sub indicativul B8.

Vezi anunțul: Audi A4 B8, 2013, 10.800 euro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)