autovit.ro
B SECTIUNI

TOP 6 modele de camionete pick-up pe care le poți cumpăra de pe Autovit.ro

Pe tine cum te prinde vara asta? În prag de mutare sau poate ai în plan o aventură off-road? O camionetă pick-up te salvează când ai de transportat mărfuri sau produse sau când drumul nu este cel mai lin. În fapt, în off-road își demonstrează cel mai mult performanțele de tracțiune și caii-putere.

Așadar, sunt menite pentru utilitate, grație tracțiunii 4×4 și gărzii la sol generoase. Totodată, o astfel de camionetă este ideală și pentru vacanțe ceva mai aventuroase, cu atât mai mult dacă vrei să tractezi alte mijloace de transport, precum un ATV, motocicletă sau skijet. Cu siguranță, este un vehicul perfect și pentru locuirea în zonele rurale sau montane.

Mai jos găsești un top 6 modele de camionete pick-up. Orientează-te în funcție de nevoile și bugetul pe care îl ai alocat. 

 1. Toyota Hilux Pick-Up

Toyota Hilux are o istorie care începe din anii ’60, iar rezistența și fiabilitatea în timp au făcut ca această camionetă să fie supranumită și „Invincibila”. Adevărul este că un Hilux Double Cab 4×4, cu motoare termice între 2000 și 3000 cm3, care poate atinge ușor peste 200 CP, poate fi un partener de încredere atât în afaceri, cât și în aventurile tale off-road. Ce să-ți dorești mai mult?

Descoperă aici toate anunțurile de vânzare cu 👉 TOYOTA HILUX, cu prețuri care pornesc de la 5.000 Euro! 

Toyota Hilux

 2. Nissan Navara Pick-Up

Așa cum producătorul japonez se laudă, un Nissan Navara transportă orice, oriunde vrei tu. Modelul cu o capacitate cilindrică de 2500 cm3 vine, practic, cu cel mai echilibrat motor, ce este ideal pentru majoritatea necesităților pe care le poți avea. De asemenea, poți alege un Nissan Navara cu bena acoperită, cu care să transporți fără grija condițiilor meteo diverse lucruri. 

Descoperă aici toate anunțurile de vânzare cu 👉 NISSAN NAVARA, cu prețuri care pornesc de la 5.000 Euro! 

Nissan Navara

 3. Mitsubishi L200 Pick-Up 

Este aproape imposibil să nu fi remarcat un Mitsubishi L200, vechi sau nou, ce aduce o utilitate deosebită împreună cu capabilitățile 4×4 dezvoltate cu atenție de inginerii japonezi. O camionetă pe care te poți baza în mai multe situații dificile, motorizarea de 2500 cm3 fiind cea mai căutată de majoritatea utilizatorilor. Este foarte probabil să fie potrivită și pentru tine.

Descoperă aici toate anunțurile de vânzare cu 👉 MITSUBISHI L200 PICK-UP, cu prețuri care pornesc de la 6.000 Euro! 

Mitsubishi L200

Dacă ai găsit un pick-up avantajos adus din afara țării, respectiv care necesită să fie înmatriculat, află aici cum poți face asta fără prea mult stres.

 4. Isuzu D-Max Pick-Up

Camioneta utilitară de la Isuzu este pregătită pentru fiecare drum cotidian prin oraș sau, cel mai potrivit pentru etalarea performanțelor, în afara asfaltului. Producătorul asiatic Isuzu se remarcă prin motoarele diesel, așadar, și la un pick-up D-Max vei găsi motoare alimentate cu motorină, ce pot dezvolta până la 200 CP. 

Descoperă aici toate anunțurile de vânzare cu 👉 ISUZU D-MAX, cu prețuri care pornesc de la 6.000 Euro! 

Isuzu D-Max

 5. Ford Ranger Pick-Up

Ford Ranger impune agresivitate și o forță de tractare remarcabilă. Ca să vezi ce poate face un Ranger, trebuie să conduci un Ranger. Gama de motorizări, de la 2000 și chiar peste 3000 cm3, îți oferă opțiunea de a alege cel mai bun motor pentru toate activitățile tale grele. Totodată, motoarele mai noi vin cu tehnologia EcoBlue, care înseamnă putere mare cu un consum mai redus de combustibil.

Descoperă aici toate anunțurile de vânzare cu 👉 FORD RANGER, cu prețuri care pornesc de la 8.000 Euro! 

Ford Ranger

 6. Jeep Gladiator Pick-Up

Îți sugerăm să te uiți și la Jeep Gladiator, lansat în 2019. Deși fără experiența și istoria competitorilor de mai sus, vorbind strict de acest model, este o camionetă 4×4 gândită după Wrangler, ce este într-adevăr o vedetă în peisajul auto. Pe lângă faptul că arată ca un Wrangler, noi suntem convinși că poate face față multor întrebuințări dificile. Gladiator nu are rezonanță doar cu numele, ci și cu motorul de 3L V6, respectiv 264 CP.

Descoperă aici toate anunțurile de vânzare cu 👉 JEEP GLADIATOR, cu prețuri care pornesc de la 60.000 Euro! 

Jeep Gladiator

Să fii posesor de camionetă pick-up înseamnă să te bucuri la maximum de utilitatea ei, fără a-ți mai face deloc griji de condițiile impuse de anumite drumuri off-road. Prin urmare, afacerea sau pasiunile tale sunt acum mult mai ușor de accesat.

Sursa foto: Shutterstock

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)