autovit.ro
B SECTIUNI

Top cinci automobile decapotabile accesibile disponibile pe Autovit.ro

Primăvara bate la ușă și nimic nu se compară cu a conduce un automobil sub cerul liber. O mașină decapotabilă poate nu este cea mai practică alegere, dar cu siguranță va aduce un zâmbet pe fața proprietarului. Sau a proprietarei.

Am ales cinci automobile decapotabile accesibile disponibile pe Autovit.ro pentru a celebra venirea primăverii. Odată cu creșterea temperaturii, decapotabilele își reintră în drepturi și iată câteva opțiuni:

1. Fiat 500C

Deși tehnic nu este un automobil cabrio, versiunea 500C a foarte popularului model 500 oferă plăcerea condusului sub cerul liber. Modelul este echipat cu un plafon textil ce poate fi deschis la simpla apăsare a unui buton. Fiat 500C oferă stilul retro, iar prețurile pe piața de automobile rulate sunt accesibile. Chiar și ca model nou, cum e cel din anunțul de mai jos, Fiat 500C poate fi alegere bună pentru o primăvară reușită.

Vezi anunțul: Fiat 500C, 2018, 10.895 euro

2.Mini Cooper S Cabriolet

Aproape la fel de popular ca și Fiat 500, Mini Cabriolet este extrem de căutat de către publicul feminin. Încă de la prima generație, Mini a oferit și o versiune cabrio clasică cu soft-top pliabil. Cu un aer extrem de fermecător, Mini Cabrio este disponibil în toate versiunile de putere. Am ales o versiune recentă și foarte puternică, un Mini Cooper S Cabriolet de 192 CP oferit chiar unul dintre dealerii BMW/Mini din București.

Vezi anunțul: Mini Cooper S Cabriolet, 2019, 29.299 euro

3. Volkswagen Golf Cabrio

Unul dintre cele mai populare modele de automobile de la noi din țară. Volkswagen Golf, este disponibil și în variantă cabrio cu soft-top. Exemplarul din anunțul de mai jos face parte din generația a șasea a modelului Golf și a fost fabricat în 2013. Golf-ul cabrio oferă cinci locuri și un portbagaj suficient de mare pentru a fi folosit și ca mașină de zi cu zi.

Vezi anunțul: Volkswagen Golf Cabriolet 1.2 TSI, 2013, 9.800 euro

4. Audi TT S Roadster

Audi TT a fost și este unul dintre cele mai atrăgătoare modele cu două locuri. Disponibil atât în variantă coupe, cât și roadster, TT-ul este deja o legendă printre modelele roadster. Am găsit un exemplar Audi TT S cabriolet din 2011, acesta fiind versiunea mai puternică a modelului TT. Dispune de un motor turbo pe benzină de 2.0 litri ce oferă 277 CP.

Vezi anunțul: Audi TT S Roadster, 2011, 21.900 euro

5. Opel Astra Cabrio

Un automobil elegant, care a reușit să reziste testului timpului, este versiunea cabriolet a modelului Opel Astra H. Numită oficial Opel Astra Twin Top, modelul folosea un hard-top pliabil. Practic, spre deosebire de o decapotabilă clasică, plafonul textil este înlocuit de elemente din tablă și sticlă care se pliază în portbagaj în momentul decapotării.

Vezi anunțul: Opel Astra Cabriolet, 2007, 4.500 euro

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)