autovit.ro
B SECTIUNI

Top cinci automobile japoneze disponibile pe Autovit.ro

Automobilele japoneze au reputația de a fi fiabile și fabricate cu simț de răspundere. După mașinile germane, cele japoneze sunt extrem de căutate printre clienții de la noi din țară.

Am răsfoit câteva sute de anunțuri de pe Autovit.ro pentru a găsi cele mai interesante modele japoneze ce pot fi achiziționate pe piața second-hand din România. Iată cinci exemple:

1. Lexus LC 500h

Cel mai nou și spectaculos coupe produs de divizia de lux a mărcii Toyota, Lexus LC 500h pare desprins din lumea conceptelor auto. Cu linii de design impresionante, coupe-ul LC de la Lexus va întoarce cu siguranțe toate capetele de pe stradă. Exemplarul din imagini este vândut chiar de unul din dealerii oficiali Toyota/Lexus și a parcurs doar 19.500 km. Coupe-ul folosește un sistem de propulsie hibrid format dintr-un motor pe benzină V6 de 3.5 litri și un motor electric pentru un total de 360 CP.

Vezi anunțul: Lexus LC500h, 2017, 73.900 euro

 

2. Honda Civic Type-R FK2

Versiunile sportive ale modelului compact Civic sunt deja legendare și râvnite de orice pasionat al mașinilor japoneze. Exemplarul din anunț aparține generației anterioare de Honda Civic și este considerat unul dintre cele mai bune versiuni Type-R. Este primul Civic Type-R cu motor turbo de 2.0 litri ce dezvoltă 310 CP și 400 Nm.

Vezi anunțul: Honda Civic Type-R FK2, 2015, 25.000 euro

 

3. Infiniti G37 Cabrio

Pentru o experiență japoneză mai relaxată, am găsit un exemplar impecabil al modelului Infinit G37 în versiune cabriolet. Infiniti este divizia de lux a mărcii Nissan și a fost importată oficial în România pentru câțiva ani. Astăzi, marca Infiniti nu mai este reprezentată oficial la noi în țară, dar modelele mărcii sunt importate de către dealeri de automobile rulate. Modelul G37 este propulsat de un motor pe benzină V6 de 3.7 litri de 280 CP.

Vezi anunțul: Infiniti G37 Cabriolet, 2010, 21.500 euro

 

4. Mitsubishi Pajero Sport

Versiunea Pajero Sport de la Mitsubishi nu este importată oficial la noi în țară, dar am reușit să găsim un exemplar nou pe Autovit.ro. Cu un design care nu este pe gustul tuturor, Pajero Sport este în special dedicat piețelor din Orient și Rusia, dar această versiune cu motor de 2.4 litri diesel de 180 CP este bine adaptată și pentru drumurile autohtone.

Vezi anunțul: Mitsubishi Pajero Sport, 2018, 39.990 euro

 

5. Subaru WRX STI

Cu un pedigree aparte dezvoltat în lumea raliurilor, modelul WRX STI este legendar în lumea pasionaților de motorsport. Este urmașul unui lung șir de modele Impreza ce au purtat sigla WRX STI și oferă performanțe pe măsură. Exemplarul din anunț folosește motorul boxer de 2.4 litri ce oferă 305 CP și tracțiunea integrală pentru care marca Subaru este renumită.

Vezi anunțul: Subaru WRX STI, 2015, 25.000 euro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)