autovit.ro
B SECTIUNI

Top cinci mașini de familie la prețuri avantajoase

Planuiești să-ți achiziționezi o mașină pe care să o utilizezi cu plăcere și să poată acomoda întreaga familie? Noi am căutat pentru tine cinci variante pe piața de mașini rulate, pe care le poți avea în vedere dacă bugetul este unul limitat. Toate sunt mai noi de anul 2008 și mai ieftine de 5.000 de euro.

Cauti sa-ti iei o masina cu mii de euro reducere? Nu rata Black Friday pe Autovit.ro! Inscrie-te si te anuntam cand dam START ofertelor!

  1. Ford Focus Turnier

Modelul compact al celor de la Ford este unul dintre cele mai apreciate modele din segment când vine vorba de sportivitate. Dar Focus nu este doar plăcut la conducere, ci este și confortabil, având un tren de rulare elastic, care poate trece peste denivelări fără să deranjeze prea tare pasagerii. Cu un buget de 5.000 de euro, poți alege un Focus break echipat cu un diesel economic de 1,6 litri.

  1. Opel Astra Caravan

În același segment cu Ford Focus, poți alege un Opel Astra Caravan, la un preț chiar ceva mai mic. La fel de spațios la interior, Astra are o gamă de motorizări foarte variată. Recomandarea noastră merge spre 1.9 CDTI, indiferent de treapta de putere (100 CP, 120 CP sau 150 CP). Acesta este unul dintre cele mai rafinate și elastice dieseluri pentru anii 2005-2010 și este deosebit de economic.

Opel Astra H Caravan

  1. Renault Clio Estate

Dacă optezi pentru o mașină mai nouă, dar la același nivel de preț de sub 5.000 de euro, poți alege o mașină din clasa mică. Cum breakurile pentru familiști sunt rare în acest segment, Clio Estate este una dintre cele mai bune alegeri. Cu un portbagaj spațios, micul francez impresionează prin agilitatea cu care se conduce, mai ales că poate acomoda cinci pasageri în condiții de confort crescut. Dacă mergi mult cu mașina încărcată, recomandăm dieselul de 1,5 litri pentru cuplul generos.

  1. Dacia Logan MCV

Din acest top nu putea lipsi Dacia Logan, în versiunea MCV, disponibilă chiar și cu 7 locuri, opțiune unică în acest segment de preț. Logan MCV este un adevărat campion al spațiului interior, fiind generos dimensionat și apt să transporte bagaje peste media segmentului. Recomandarea pentru motorizare merge spre dieselul 1.5 dCi, capabil să suporte sarcini utile mai mari, fără să consume prea mult.

dacia-logan-mcv

  1. Ford C-Max

Deși monovolumele nu sunt apreciate în România la adevărata lor valoare, o astfel de caroserie are avantaje clare. Interiorul extrem de spațios raportat la diemensiunile exterioare compacte fac din Ford C-Max un model ce nu trebuie trecut cu vedere. Poziția de conducere mai înaltă este, de asemenea, un avantaj pentru unii, vizibilitatea fiind mai bună, iar accesul în spate, mai facil. Gama de motorizări este bogată, dieselurile fiind economice.

Cauți cele mai avantajoase prețuri la mașini? Nu rata Black Friday pe Autovit.ro!

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)