autovit.ro
B SECTIUNI

Top cinci mașini de vacanță disponibile pe Autovit.ro

Sezonul vacanțelor bate la ușă și mulți dintre noi vor alege să plece cu mașina la drum. Dar ce faci atunci când familia e mare sau vrem să plecăm în gașcă de peste cinci persoane?

Alegem o mașină mai mare! Pe Autovit.ro sunt disponibil numeroase modele de van-uri și monovolume ce pot transporta opt pasageri plus pe cel de la volan. Iată câteva dintre ele:

1. Volkswagen Transporter

Unul dintre cele mai celebre van-uri din istorie, Transporterul produs de Volkswagen este unul dintre cele mai logevive modele de acest gen. Derivat din clasicul bus Volkswagen T1, care la rândul lui folosea mecanica de VW Beetle, Transporter a evoluat din 1950 de-a lungul a șase generații. Actuala generație numită Transporter T6 poate fi un bun trasportator de persoane și bagaje pe distanțe lungi. Exemplarul din anunț este un model din 2016 care a parcurs 250.000 km.

Vezi anunțul: Volkswagen Transporter T6, 2016, 34.034 euro

2. Ford Transit Custom

Familia de utilitare Ford Transit este una cu tradiție în gama de modele ale producătorului cu oval albastru. Derivate într-o serie mare de variante, ampatamente și lungimi, familia Transit are și un model ceva mai compact dedicat transportului de persoane. Numit Transit Custom, modelul Ford poate acomoda nouă opt pasageri plus șoferul. Exemplarul din anunț este un model din generația anterioară produs în 2014 și echipat cu motorul diesel de 2.2 litri de 100 CP.

Vezi anunțul: Ford Transit Custom, 2014, 9.999 euro

3. Toyota Proace

Toyota oferă un van pentru opt pasageri echipat cu motor diesel de 2.0 litri și 150 CP. Numit Proace, actuala generație a van-ului Toyota a fost dezvoltată împreună cu modelele grupului PSA fiind strâns înrudită cu modele ca Citroen Jumpy și Peugeot Traveller. Exemplarul din anunț este unul oferit chiar de importatorul Toyota, fiind produs în 2017 și care a parcurs doar 4.400 km.

Vezi anunțul: Toyota Proace, 2017, 29.899 euro

4. Citroen Jumpy Combi

Grupul francez PSA a excelat mereu în ceea ce privește modelele utilitare, iar cea mai nouă generație a modelului Jumpy Combi dedicat transportului de persoane arată foarte modern. Jumpy este identic din punct de vedere tehnic cu Toyota Proace și Peugeot Traveller fiind echipat cu un motor diesel de 2.0 litri și 150 CP. Exemplarul din anunț a fost importat din Germania și este vândut de o persoană fizică.

Vezi anunțul: Citroen Jumpy Combi, 2018, 20.000 euro

5. Opel Vivaro

Van-urile pentru transport persoane produse de Opel sub numele Vivaro au fost fabricate în colaborare cu Renault fiind bazate pe modelului Renault Trafic. Actuala generație este a treia și ultima care va mai produsă împreună cu Renault. Opel face acum parte din grupul PSA, iar următoarea generație a modelului Vivaro va fi dezvoltată împreună cu grupul francez. Exemplarul Opel Vivaro din anunț a fost produs în 2017 și a parcurs un pic peste 50.000 km fiind oferit la vânzare de către un dealer autorizat Opel din orașul Oradea.

Vezi anunțul: Opel Vivaro. 2017, 20.825 euro

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)