autovit.ro
B SECTIUNI

Trei motive sa vizitezi SIAMB 2012

Desfasurat la scurt timp dupa Salonul International Auto de la Geneva, Salonul International Auto Moto Bucuresti 2012 va gazdui lansarea, in premiera pentru publicul din Romania, a unor noi modele auto si ii intampina atat pe vizitatori, cat si pe expozanti cu o multime de surprize.

Organizatorii evenimentului au asigurat un spatiu de 9.000 m2 pentru o cat mai buna desfasurare in cadrul acestui eveniment, unde vizitatorii sunt asteptati in numar cat mai mare.

La eveniment, aveti sansa sa-l intalniti pe Titi Aur, coautor al cartii “Auto Control – Tehnici si tactici de conducere defensiva si sportiva”, insotit de laboratorul sau mobil de simulare, unicat in Romania, care impartaseste din experienta competitiilor sportive si a unei vieti traite cu pasiune la volan.

In cadrul SIAMB veti putea testa, fara riscuri, senzatiile unui impact frontal la 15 sau la 22 km/ora, in cel mai performant simulator din lume.

Intr-un alt simulator, se pot invata controlarea reactiilor in cazul rasturanarii masinii si pastrarea prezentei de spirit intr-o astfel de conjunctura, astfel incat sa se evite situatiile de panica si ranirea prin miscari necontrolate.

Lectiile de “conducere defensiva” organizate de Titi Aur in Romania au facut fericiti o multime de soferi care au inteles dinamica deplasarii si modalitatile prin care se poate pastra calmil in situatii limita.

Totodata, participand la evenimentul SIAMB veti putea afla mai multe informatii despre cursurile scolii de pilotaj “Titi Aur” si ofertele pregatite de acesta, atat pentru cei pasionati de volan, cat si pentru firmele care doresc sa-si specializeze soferii.

Salonului International Auto Moto Bucuresti 2012 va fi deschis publicului in perioada 04-08 aprilie 2012, in Piata Constitutiei din Bucuresti, unde toata lumea este invitata.

Pentru cei interesati sa participe la acest eventiment, persoana de contact este Dora Patrascu (dora.patrascu@kgr.ro, Tel: 0723.541432)

 

 

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)