autovit.ro
B SECTIUNI

A treia generație a modelului Toyota Auris a debutat oficial

Toyota a adus la Geneva a treia generație a modelului de clasă compactă Auris. Cu un design spectaculos, două versiuni hibride și fără motorizări diesel în ofertă, noul Auris vrea să își impresioneze publicul.

Pentru Toyota, Salonul Auto de la Geneva a marcat o premieră importantă. A treia generație a modelului compact Auris a fost lansată pe piața europeană. Auris și sedanul Corolla sunt cele mai importante modele din gama Toyota din punct de vedere al volumului de vânzări.

Pentru a treia generație a modelului Toyota Auris, constructorul japonez a renunțat complet la motorizările diesel, urmând să propună doar propulsoare pe benzină și soluții hibride. Astfel, noul Auris va fi disponibil doar cu trei variante de motorizare la lansare: 1.2 turbo benzină de 116 CP, hybrid 1.8 benzină + motor electric de 122 CP sau hybrid 2.0 benzină + motor electric de 180 CP.

Toyota oferă o versiune cu sistem de propulsie hibrid încă de la prima generație a modelului Auris din 2010.

Noul Auris folosește noua platformă TNGA (Toyota New Global Architecture) ce oferă un centru de greutate mai coborât și suspensie spate independentă. Noul model vine și cu un design impresionant pentru un model de serie, fiind preluate elemente de la modele ca CH-R, Rav4 sau Prius. Mașina a crescut în dimensiuni, fiind cu 40 mm mai lungă ca actuala generație. Toyota Auris va putea fi comandată în premieră cu faruri LED.

Nu există încă imagini cu interiorul noului model. A treia generație a modelului Toyota Auris va fi disponibilă la vânzare începând din această vară.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)