autovit.ro
B SECTIUNI

Tronsonul Aiud-Turda al autostrăzii A10 a fost deschis circulației publice

Circulația auto pe loturile 3 și 4 ale autostrăzii A10 ce leagă orașul Aiud de Turda a fost deschisă oficial. Șoferii pot folosi cei 30 de km de autostradă cu o viteză maximă de 120 km/oră.

Compania Naționala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere a anunțat recepționarea celor două loturi din autostrada A10, loturi ce leagă orașele Aiud și Turda. Întârzierea față de termenul inițial pentru finalizarea lucrărilor este de doi ani.

Cei 29 km inaugurați au fost gata încă la de începutul acestui an, dar recepționarea lucrării a fost întârziată din diverse motive.

“Se circulă pe 29 de km din Autostrada Sebeş – Turda. Loturile 3 şi 4 au fost recepţionate astăzi. Comisia de recepţie la terminarea lucrărilor a inspectat şi analizat lucrările executate în cadrul acestor două loturi. Comisia a admis realizarea recepţiei şi a fost semnat procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor”, precizează CNAIR într-un comunicat de presă.

Autostrada A1

Pe tronsonul nou inaugurat al autostrăzii A10 viteza maximă permisă este de 120 km/oră. Autostrada A10 leagă orașele Sebeș și Turda pe distanta de 70 km, urmând să înlesnească conexiunea dintre autostraăzile A1 Orăștie-Sibiu și A3 Gilău-Câmpia Turzii către Cluj-Napoca atunci când vor fi finalizare și loturile 1 și 2.

10 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)