autovit.ro
B SECTIUNI

V-ar interesa un Hyundai Accent la varsta a doua?

Un autoturism de buget care rivalizeaza cu Dacia Logan si Renault Symbol, cea de-a treia generatie Hyundai Accent este si acum la mare cautare pe piata second hand. Dar stiti care sunt punctele forte si cele slabe ale acestui autoturism?

Chiar daca la primele doua generatii au fost semnalate o serie de probleme de fiabilitate, constructorul corean a reusit sa remedieze o mare parte din viciile de fabricatie fara sa creasca prea mult pretul de achizitie.

Lansata in anul 2006, cea de-a treia generatie Hyundai Accent s-a dovedit un veritabil succes comercial pe piata auto din Romania. Astfel se explica numarul mare de exemplare aflate in acest moment in proces de tranzactionare pe piata second hand.

Utilizatorii unui astfel de model au apreciat in primul rand confortul oferit in habitaclu, chiar si pe locurile din spate, precum si volumul mare al portbagajului. Printre alte argumente se mai numara si garantia oferita pe o perioada indelungata, precum si preturile moderate alocate reviziilor si pieselor de schimb.

In exploatare, utilizatorii au mai constatat ca suprafata vitrata este eficient dimensionata, iar echiparea este relativ satisfacatoare. Si chiar daca in privinta designului parerile sunt destul de impartite, acesta nu este un factor determinant care sa influenteze major decizia de cumparare. Pe lista de aprecieri au mai fost mentionate instalatia de climatizare eficienta, precum si motorul turbodiesel performant si destul de silentios.

La polul opus, utilizatorii au reclamat probleme la coloana de directie care se manifesta prin vibratii resimtite in volan, precum si o uzura neuniforma a pneurilor standard, ceea ce induce o usoara instabilitate in curbe. De asemenea, in functie de particularitatile caii de rulare bucsele au o durata de viata cam scurta, iar in timp propulsoarele pe benzina devin destul de gurmande. Posesorii unui astfel de autoturism au mai mentionat ca s-ar fi impus o sustinere laterala mai buna a scaunelor, iar in anumite cazuri a fost identificata o imprecizie a cutiei de viteze.

Voi ce mai cunoasteti despre aceasta a treia generatie Hyundai Accent?

13 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)