autovit.ro
B SECTIUNI

Volkswagen Arteon este noul coupe cu patru portiere din gama constructorului din Wolfsburg

Noul Volkswagen Arteon a debutat oficial la Salonul Auto de la Geneva și este urmașul oficial al modelului VW CC. Noul coupe cu patru portiere se poziționează în gama constructorului german deasupra modelului Passat.

Volkswagen Arteon este noul coupe cu patru portiere propus de constructorul din Wolfsburg. Arteon înlocuiește modelul Volkswagen CC, adresându-se celor care își doresc un model dinamic, dar pentru care Passat este un automobil prea clasic. Passat și Arteon împart aceeași platformă tehnică, dar coupe-ul cu patru portiere este mai lung cu 10 cm față de Passat.

Der neue Volkswagen Arteon

Volksagen Arteon introduce și un nou stil de design pentru producătorul german. Arteon păstrează linii insiprate de conceptul GTE Coupe prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2015. La interior, însă, noul VW Arteon este similar cu Passat, model cu care împarte sistemul multimedia și multe elemente estetice.

Der neue Volkswagen Arteon

În ceea ce privește gama de motorizări, noul Volkwagen Arteon propune o serie de propulsoare din familia TSI, începând cu noul 1.5 TSI de 150 CP, urmată apoi de 2.0 TSI în variantele de 190 CP și 280 CP. Varianta de 280 CP este însoțită și de tracțiunea integrală 4Motion.

Der neue Volkswagen Arteon

Cei care preferă motorizările diesel vor putea alege între trei versiuni ale binecunoscutului motor 2.0 TDI: 150, 190 sau 240 CP.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)