autovit.ro
B SECTIUNI

Volkswagen Golf Variant GTD – cel mai puternic break diesel din gama VW

Volkswagen a prezentat oficial noul Golf Variant GTD, versiunea break a Golfului GTD de generația a șaptea. Noul model este dedicat celor care își doresc un automobil puternic, dar economic și practic în același timp. Noul model va fi prezentat publicului în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie a acestui an.

Volkswagen a anunțat că la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui va prezenta versiunea Variant pentru modelul Golf GTD. Volkswagen Golf GTD este un model extrem de popular din gama producătorului german, oferind performanțe demne de un hot-hatch, dar datorită propulsorului diesel, oferă un consum de carburant foarte bun. Și pentru că acest gen de automobil este dorit și de cei care au nevoie de mai mult spațiu sau au o familie mai numeroasă, Volkswagen a decis să ofere și o variantă break pentru Golf GTD.

Der neue Volkswagen Golf GTD VariantBotezată tradițional Golf Variant GTD, aceasta va dispune de același propulsor ca și modelul hatchback: 2.0 TDI cu patru cilindri ce dezvoltă 184 cai putere și 380 Nm disponibili între 1.750 și 3.250 rot/min. Cu ajutorul acestui motor, Golf Variant GTD poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 7.9 secunde, cu doar 0.4 secunde mai lent față de versiunea hatchback. Și pentru că avem de-a face cu un diesel, consumul mediu de motorină anunțat este de 4.4 litri/ 100 km.

Vizual, noul VW Golf Variant GTD este scos în evidență de spoilere redesenate, o grilă a radiatorului diferită și blocuri optice cu fundal negru. Jantele de 17 inch au un design special, iar cele două evacuări ale sistemului de eșapament sunt cromate. Suspensia a fost și ea coborâtă cu 15 mm față de un Golf Variant normal.

La interior, noul Golf Variant GTD este echipat cu scaune sport, praguri iluminate, inserții de aluminiu și pedale metalice. Prețul de lansare în Germania va fi de 31.975 euro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)