autovit.ro
B SECTIUNI

Volkswagen ID.3 va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt

Volkswagen va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt un noul model electric numit ID.3. Este primul model electric cu propulsie spate din familia ID ce folosește platforma MEB.

Volkswagen se află pe ultima linie dreaptă cu pregătirile pentru lansarea noului model electric numit ID.3.

Noul model va fi prezent la standul mărcii Volkswagen din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt ce va avea loc în a doua săptămână a lunii septembrie.

Până la prezentarea oficială, Volkswagen a oferit o serie de detalii tehnice despre noul model electric. La lansare, noul ID.3 va fi disponibil în versiunea 1st edition, iar aceasta va dispune de un motor electric cu o putere de 150 kW sau 204 CP. Volkswagen nu a oferit încă detalii despre performanțele noului model.

Volkswagen a confirmat și faptul că noul model ID.3 va avea trei versiuni de baterie. Modelul de lansare ID.3 1st va folosi o baterie cu o capacitate de58kWh ce îi va oferi o autonomie de până la 420 km (măsurată în ciclul WLTP). Ulterior, vor fi disponibile și versiuni cu baterii de 45 kWh și 77 kWh. De menționat, că cifrele pentru baterii sunt valori nete.

Constructorul din Wolfsburg mai spune că bateriile folosite de ID.3 își vor păstra  capacitatea de funcționare și după 8 ani de utilizare sau 160.000 km parcurși.

În ceea ce privește prețul noului model electric, Volkswagen comunică faptul că prețul de bază va fi sub 30.000 euro pe piața din Germania. Primele exemplare Volkswagen ID.3 vor fi livrate în prima parte a anului 2020.

Modelul ID.3 poate fi rezervat online pentru suma de 1.000 euro pe siteul mărcii Volkswagen.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)