autovit.ro
B SECTIUNI

Volkswagen ID5 Pro Performance: un SUV electric care merită investiția

Test Drive 2023 | VOLKSWAGEN ID5 | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Era de așteptat ca în acest an Volkswagen să vândă mai multe mașini electrice decât în 2022, având în vedere că piesele devin mai accesibile. Iar printre cele mai de succes modele este și ID5, un SUV electric care a fost ales de atât de mulți cumpărături, probabil, pentru spațiu și autonomie.

Propulsia și autonomia

ID5 Pro Performance pune la dispoziție un motor electric de 204 cai putere și 310 Nm cuplu, propulsând mașina de la 0 la 100km/h în 8.4 secunde.

Autonomia reală pentru ID5, cu un consum mediu reușit în oraș de 16.9 kWh, este de 450km – cu AC pornit, mergând prin traficul din București, fără condus conservator.

Prețul și dotările opționale

Prețul de listă pentru Volkswagen ID5 Pro Performance este de 65.000 euro, iar opționalele sunt numeroase: faruri LED Matrix, pompă de încălzire (la prețul de 1000 euro), tapițerie microfibră și sisteme de siguranță (camera 360, travel assist etc.). Deși prețul nu este unul accesibil, din ce în ce mai mulți șoferi aleg să investească în acest model electric pentru toate avantajele care surclasează o mașină cu combustie internă.

👉 Află mai multe despre ID5 Pro Performance într-un review video detaliat.

👉 Este Volkswagen ID5 Pro Performance pe lista ta scurtă? Descoperă ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)