autovit.ro
B SECTIUNI

Volkswagen a lansat oficial modelul T-Cross, cel mai mic SUV din gama sa

Volkswagen a mai adăugat un model SUV în gama sa. Numit T-Cross, acesta este cel mai mic SUV produs de constructorul german, dar promite un portbagaj generos și spațiu pentru cinci pasageri.

Volkswagen a lansat oficial un noul model în gama sa de SUV-uri. Numit T-Cross, acesta este cel mai mic SUV din gama constructorului german și va fi produs la uzina Volkswagen din Spania, dar și în America de Sud și China.

Volkswagen T-Cross împarte platforma tehnică cu modelul Polo, ambele folosind platforma MQB. Este un SUV dedicat mediului urban, dar care promite un spațiu interior suficient de mare pentru cinci pasageri. Lungimea noului model este de 4.11 metri, cu 124 mm mai puțin față de modelul Volkswagen T-Roc. Pentru ca pasagerii din spate să poată sta confortabil, bancheta culisează pe o distanță de 14 cm. Volumul portbagajului variază astfel de la 385 la 455 litri.

Noul Volkswagen T-Cross va fi disponibil cu propulsoare pe benzină și un singur motor diesel. Acesta din urmă este motorul 1.6 TDI în versiunea de 95 CP.

Pentru cei care vor alege un T-Cross pe benzină, aceștia vor putea alege dintre motorul 1.0 TSI de 95 sau 115 CP, ori propulsorul 1.5 TSI de 150 CP. Transmisia este asigurată de cutii de viteze manuale cu cinci sau șase trepte. Opțional, va fi disponibilă și transmisia automată cu șapte trepte. Noul model VW T-Cross va fi disponibil exclusiv în versiune 4×2, puterea fiind transmisă către puntea față.

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)