autovit.ro
B SECTIUNI

Noul Volkswagen Polo – tehnologii noi și motorizări eficiente pentru a șasea generație

Clasa mică este una extrem de disputată datorită multitudinii de modele prezente, dar și a nivelului din ce în ce mai ridicat, atât din punct de vedere al designului, dar și al tehnologiilor tot mai noi care devin disponibile în segment. În acest context, noul Volkswagen Polo ridică ștacheta și aduce în segment o platformă avansată și tehnologii noi atât la interior, cât și la exterior. Iată tot ce aduce nou Volkswagen Polo.

Față de generația anterioară, noul Polo crește în dimensiuni și ajunge la o lungime de 4,05 metri (plus 81 mm), dar și la un ampatament de 2564 mm (plus 94 mm), ceea ce înseamnă un nivel mai generos pentru spațiul interior. Asta se datorează și noii platforme modulabile MQB, ce permite și o greutate mai mică.

În materie de tehnologii, trebuie punctată disponibilitatea în premieră a celei de-a doua generații a instrumentelor de bord digitale Active Info Display, dar și a farurilor cu tehnologie LED, semn că în clasa mică se dorește din ce în ce mai multă tehnologie. Alături de aceste tehnologii, noul Polo poate fi comandat și cu alte sisteme de asistență, precum Front Assist, Blind Spot Detection, Park Distance Control, Air Care Climatronic sau Adaptive Cruise Control (funcționează până la 210 km/h).

O versiune specială, anunțată încă din momentul lansării, este cea Beats, care dispune de un sistem de sonorizare extrem de performant, care va fi pe placul iubitorilor de muzică. O astfel de versiune este, în acest moment, disponibilă pe micul up!.

Der neue Volkswagen Polo

Volkswagen Polo – motorizări

Polo este oferit cu șase versiuni de motorizare pe benzină, cu puteri de la 65 CP la 200 CP. Cea mai puternică dintre ele va putea fi comandată sub sigla GTI și va avea un motor 2.0 TSI. În ceea ce privește motorizările diesel, clienții pot alege între 1.6 TDI de 80 CP sau de 95 CP. Pentru anumite propulsoare este disponibilă o cutie de viteză DSG cu 7 trepte. În acest moment nu există prețurile pentru piața din România, unde mașina va ajunge la vânzare în această toamnă.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)