autovit.ro
B SECTIUNI

Volvo V40 primește un facelift discret pentru Salonul Auto de la Geneva

Salonul Auto de la Geneva va fi unul important pentru marca suedeză Volvo. Pe lângă breakul V90 prezentat acum câteva zile, suedezii vor prezenta și modelul V40 facelift.

Volvo va aduce la Salonul Auto de la Geneva și modelul compact V40 facelift. După patru ani de lansare, Volvo a decis că este momentul pentru o împrospătare a designului celui mai mic model din gama Volvo. Astfel, designerii mărci au operat un discret facelift vizibil în special în partea frontală. Aici, blocurile optice au fost înlocuite cu unele noi dominate de luminile de zi LED în formă de T. Ciocanul lui Thor, așa cum mai sunt numite aceste lumini au debutat pe modelul XC90, iar Volvo a făcut din ele un fel de semnătură de design pentru modelele noi lansate. Faceliftul va fi aplicat și versiunii Volvo V40 Cross Country.

Volvo V40 T5 AWD Cross Country Location 3/4 Front

Faceliftul mai aduce și o nouă grilă frontală pe care tronează noua siglă a mărcii Volvo. Cinci noi nuanțe de vopsea pentru caroserie vor fi, de asemenea, disponibile pentru noul model V40 facelift. La interior modificările sunt minore, în afara introducerii unei tapițerii noi pentru scaune și noi inserții pentru diversele nivele de echipare.

Volvo V40 T4 Momentum Studio Front

Publicul va putea admira noul model Volvo V40 facelift la Salonul Auto de la Geneva ce își deschide porțile începând cu 1 martie.

La acest articol nu se pot adauga comentarii

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)