autovit.ro
B SECTIUNI

Volvo V90 Cross Country este cel mai nou membru al familiei de modele scandinave

Volvo a prezentat cel mai nou membru al familiei sale de modele. Numit V90 Cross Country, este un crossover bazat pe cel mai mare model din gama sa: S90/V90.

Breakurile înălțate sunt specialitatea suedezilor de la Volvo. Fiecare model din gama sa are o asemenea versiune și, bineînțeles, cel mai noul model nu putea lipsi de la petrecere. Chiar înainte de Salonul Auto de la Paris, Volvo a dezvăluit modelul V90 Cross Country, cel mai nou crossover din gama sa.

Încă din 1996, Volvo produce breakuri crossover, o varietate foarte apreciată în Scandinavia, dar și în restul Europei. Pentru climatul dur din nordul Europei, acest tip de caroserie este ideal, mai ales pentru cei care nu își doresc un SUV full-size. Volvo a păstrat rețeta, care a inclus mereutracțiunea integrală, garda la sol mărită și protecțiile suplimentare.

Noul model preia interiorul breakului de clasă mare, deci adaugă și un confort suplimentar. Toate elementele premium de la modelul Volvo V90 se regăsesc și pe versiunea Cross Country, inclusiv sistemul audio Bower & Wilkins. În ciuda interiorul premium, specialiștii Volvo ne asigură că acest model a fost testat inclusiv la temperaturi de -40 grade Celsius.

Gama de motorizări va fi identică cu cea a versiunii de șosea, V90, dar tracțiunea integrală va fi oferită ca dotare standard. Viitorii clienți vor putea alege între unități pe benzină de 254 CP sau 320 CP ce vor echipa versiunile T5 și T6. Pentru cei care preferă propulsoarele diesel, există versiunile D4 de 190 CP sau D5 de 235 CP. Producția modelului V90 Cross Country va începe în această toamnă, iar primele exemplare vor ajunge în showroom-uri în primele luni ale anului viitor.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)