autovit.ro
B SECTIUNI

Vrei să-ți vinzi mașina? Iată câteva sfaturi utile

Este momentul să schimbi mașina? Vrei să treci la un model mai nou? Foarte bine, dar asta înseamnă că trebuie să vinzi mașina pe care o ai acum. În ziua de astăzi nu e deloc greu pentru că ai soluții de promovare precum Autovit.ro, dar câteva sfaturi nu vor strica nimănui. Iată ce poți face pentru a avea rapid succes.

 

  1. Spală mașina la interior și la exterior. O mașina curată arată că a fost îngrijită, iar asta poate conta foarte mult pentru un potențial cumpărător. Este unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poți face și are un impact important. Scoate toate lucrurile personale din mașină pentru ca aceasta să poată fi inspectată pe îndelete. În plus, dacă nu speli mașina nu vei putea beneficia cum trebuie de pasul următor.
  2. Fotografiază detaliat mașina. O poză reușită îți poate aduce clienții la vizionare. Încearcă să fotografiezi ceea ce este bun la mașina ta, dar și ceea ce este rău. Caută un decor neutru și pozează din cât mai multe unghiuri. Sunt cumpărători cate evită anunțurile fără imagini detaliate cu interiorul și exteriorul mașinii. Fotografiază la rezoluție bună și caută să evidențiezi fiecare detaliu.

  1. Alege un preț corect pentru mașina pe care o vinzi. Studiază cu atenție piața, ce oferte există, ce prețuri au modele similar echipate și cere un preț corect dacă vrei să vinzi rapid mașina. Site-urile de profil îți pot oferi o imagine de ansamblu destul de clară. Încearcă să fii realist pentru a nu sta mult timp cu mașina la vânzare.
  2. Alege perioada potrivită pentru vânzarea mașinii. Dacă ai un SUV s-ar putea să fie avantajos să-l vinzi iarna sau în ultimele luni de toamnă, dacă ai un cabriolet sau o mașină sport vinde-o primăvara. Alegerea perioadei potrivite din an poate fi determinantă. Ține cont că în lunile de vară lumea este plecată în concediu, iar în ianuarie și februarie mașinile se vând destul de greu.
  3. Adună toate actele de care este nevoie pentru vânzare. Caută și îndosariază toate actele mașinii, toate evidențele de intrare în service și toate facturile pe care le ai. Așază-le în ordine pentru că ele îți vor fi cu siguranță utile la negociere. Nu uita de manuale și de tot ceea ce poate fi util unui viitor cumpărător. Acesta poate aprecia micile detalii și astfel se va putea informa rapid despre tot ceea ce are nevoie.

  1. Variantă de back-up – încearcă și un sistem de buy-back. Dacă ai în vedere să cumperi o mașină nouă poți încerca să cauți un dealer care acceptă sistemul de buy-back. Nu strică să ai o ofertă concretă în acest sens. Chiar dacă prețul oferit este mai mic s-ar putea ca afacerea să te avantajeze. Vei scăpa de toate formalitățile care țin de vânzarea unei mașini, chiar dacă nu vei obține cel mai bun preț.
  2. Pune anunțul online pe Autovit.ro. Atunci când pui anunțul tău online fi sigur că ai specificat tot ceea ce este important despre mașină. Lasă detalii clare și cât mai multe poze. Potențialii clienți vor aprecia asta. Răspunde rapid și la obiect și oferă transparență despre mașină celor interesați. Asta îi va aduce mai ușor la vizionare, unde lucrurile se pot transforma rapid într-o vânzare de succes.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)