autovit.ro
B SECTIUNI

Ford Vignale Mondeo: aspirații premium

Ford are planuri să “fure” o parte din piața premium cu noul Mondeo, iar pentru asta a lansat o gamă noua de modele, denumită Vignale. Practic, noul Vignale Mondeo va fi cel mai luxos model pe care îl oferă Ford pe piața din Europa, acesta fiind disponibil doar cu motorizările de top.

 

Pentru îndeplinirea acestui plan, Ford a creat un centru special în fabrica de la Valencia. Aici, fiecare Vignale Mondeo va trece prin mâinile unor oameni special pregătiți pentru a face față rigorilor unui astfel de produs, dar și prin 100 de noi testări de calitate. Toate acestea au ca scop oferirea unui rafinament superior, a unui interior foarte atent lucrat, a unui exterior personalizat cu elemente precum noile jante cu design original sau a culorilor speciale, dar și a unei ambianțe foarte luxoase.

De exemplu, pentru un interior lipsit de zgomote și sunete nedorite, Vignale Mondeo beneficiază de aportul unui sistem denumit Active Noise Cancellation. Acesta este compus din trei microfoane plasate strategic în habitaclu care captează zgomotul de fundal provenit de la motor, vânt sau trenul de rulare, iar un sistem de sunet crează sunete opuse ca frecvență pentru a le anula, astfel încât pasagerii nu le mai percep. Pe lângă acest sistem, Ford a îmbunătățit izolarea fonică și promite un interior la fel de liniștit precum cele din clasele superioare premium.

ford vignale mondeo interiorAlături de sistemul multimedia SYNC 2, Vignale Mondeo oferă o multitudine de tehnologii de ultimă oră, în special în materie de siguranță activă. Printre acestea remarcăm sistemul de parcare automată, sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație sau farurile adaptive cu tehnologie LED.

Gama de motorizări va fi compusă doar din propulsoarele de top. Astfel, viitorii clienți vor putea alege între unitatea 2.0 EcoBoost de 203 CP sau 240 CP, dieselurile 2.0 TDCI de 180 CP sau 210 CP (biturbo) și versiunea hibridă care dezvoltă o putere maximă de 187 CP. În funcție de motorizare va fi disponibilă o cutie manuală cu 6 trepte sau una cu dublu ambreiaj și 6 trepte. Pentru Vignale Mondeo, Ford oferă și sistemul de tracțiune integrală iAWD, ce poate merge automat într-un mod 2WD pentru o eficiență crescută.

Conceptul Vignale va aduce și o serie de facilități pentru posesori, precum avantaje pentru serviciile de service, un call center dedicat sau posibilitatea ca mașina să fie preluată și returnată acasă de dealer pentru serviciile curente de întreținere.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)