autovit.ro
B SECTIUNI

Audi A3 a trecut printr-un discret facelift și primește o nouă motorizare de bază

Audi A3 a fost supus unui facelift care modifică discret partea frontală a modelului compact. Faceliftul a fost aplicat pentru întreaga gamă a modelului A3: Hatchback, Sportback, Sedan, Cabrio și performantul S3.

Actuala generație a modelului Audi A3 a primit un facelift discret care îi împrospătează designul. Schimbările de design sunt relativ minore și afectează în special blocurile optice. Acestea au acum o o formă diferite și vin în echiparea standard cu tehnologie Xenon, iar opțional se pot alege faruri LED. Spoilere față și spate au fost și ele redesenate. La interior, Audi dă posibilitatea viitorilor clienți să aleagă și bordul Virtual Cockpit, ce folosește un display de 12.3 inch în locul ceasurilor clasice de bord. Acest tip de bord a fost disponibil inițial pentru noul model Audi TT și apoi și pentru modelul A4.

Audi A3

La capitolul motorizări, Audi introduce un nou propulsor de bază pentru modelul A3. Acesta este un motor turbo de 1.0 litru cu trei cilindri ce furnizează 115 CP și 200 Nm. Clienții mai pot alege unitatea 1.4 TFSI cu sistem de dezactivare a cilindrilor și 150 CP sau motorul de top de 2.0 litri TFSI de 190 CP. Pentru cei care preferă motorina, noul Audi A3 facelift poate fi echipat cu motoare TDI de 1.6 litri (110 CP) sau 2.0 litri (150 sau 184 CP).

Audi S3

Faceliftul este valabil și pentru modelul performant Audi S3. Acesta este echipat cu motorul 2.0 TFSI de 310 CP și 400 Nm, versiunea performantă câștigând 10 CP în plus față de modelul precedent. Noul Audi A3 facelift va fi disponibil din vara acestui an.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)