autovit.ro
B SECTIUNI

TEST DRIVE Dacia Jogger TCE 110 2022

O mașină încăpătoare pentru toată, toată familia

Dacia Jogger este un monovolum cu șapte locuri și un înlocuitor pentru vechiul Logan MCV, dar cu mai multă personalitate.

Este aproape imposibil să găsești un rival cu șapte locuri pentru acestă mașină, care să coste mai puțin de aproximativ două ori prețul său. Dar nu doar banii contează când faci alegere să-ți schimbi mașina și poate că cel mai controversat aspect al acestei mașini rămâne motorul de 1l.

Ce am observat despre cum se comportă la drum lung? Hai să vezi cum rulează modelul spre munte cu 5 adulți și un bebeluș la bord. Un nou test drive complet eblogAUTO:

 

Dacia Jogger: Utilitate

Jogger este un model pentru familie. Nu impresionează prin dinamică sau accelerație, dar este ușor de condus în oraș. Când calci accelerația în afara orașului, așa cum poți observa și în video, cresc vibrațiile, antifonarea nu este spectaculoasă și experiența devine puțin mai gălăgioasă.

 

Dacia Jogger: E pentru tine dacă…

… vrei cea mai ieftină mașină cu 7 locuri disponibilă la momentul acesta pe piață. 

 

CERE OFERTĂ DACIA

 

Dacia Jogger: Design și competiție

Mașina amintește de prima generație Logan MCV, dar cu un aspect mai modern și performanță mai dinamică. Pe lângă aceste asemănări cu modele din portofoliul constructorului de la Mioveni, Dacia Jogger nu are un competitor similar pe piață la momentul de față.

 

Dacia Jogger: Motor, transmisie și performanță

Mașina este pusă în mișcare de un motor turbo în 3 cilindri care generează 110 CP și 200 Nm. Cuplul este disponibil la o turație de 2900 – 3500 și modelul este disponibil doar cu tracțiune față. Dacă ar fi venit cu tracțiune integrală, i-ar fi făcut competiție Daciei Duster. Așa că alegerea este simplă: 4×4 sau spațiu la interior. Ce este mai practic pentru tine?

 

Dacia Jogger: Interior, confort și spațiu de încărcare

Jogger mizează pe caracterul practic, prin urmare are la interior numeroase spații de depozitare. Din cele 7 scaune existente pe configurația maximă, ultimele 2 din spate se pot rabata, plia sau scoate complet. Și celelalte scaune sunt flexible la nevoile pasagerilor și se pot plia sau rabata cu ușurință.

Cât despre spațiul de stocare din spate, depinde de cum sunt folosite scaunele și variază între 160 litri și 1800 de litri.

Când plătești puțin, ceea ce obții vine cu alt preț. Este și cazul finisajelor și al nivelului de tehnologie de la bord. Ambele pot ți îmbunătățite, dar nu la banii ăștia.

 

Dacia Jogger: Funcții de siguranță și asistență pentru șofer

Nu știm cum se prezintă Dacia Jogger în testele Euro NCAP pentru că nu a fost evaluată încă. Dacă ne raportăm la modele tehnice similare – Logan sau Sandero – putem presupune 2 steluțe din cinci în clasamentul de siguranță.

Vezi care este TOP 5 Cele mai sigure mașini în 2021.

 

Dacia Jogger: Preț de achiziție și opțiuni de finanțare

Modelul din imagine costă 19.600 euro, dar cea mai accesbilă configurație pornește de la 15.390 euro.

Indiferent ce mașină nouă decizi să cumperi, asigură-te că o găsești la cel mai bun preț pe Autovit.ro, unde ai peste 30.000 de oferte convingătoare și opțiuni de finanțare.

CERE OFERTĂ FINANȚARE

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)