autovit.ro
B SECTIUNI

TEST DRIVE: DS 4 RIVOLI 1.6 PURETECH 2022

Premiul pentru cea mai frumoasă mașină în 2022

Juriul celei de a 37-a ediții a Festivalului Automobile International a acordat premiul pentru cea mai frumoasă mașină din 2022 modelului DS 4. Proiectat de DS DESIGN STUDIO PARIS, DS 4 se remarcă prin proporțiile sale incredibile și prezența remarcabil de impunătoare, atât la exterior cât și la interior.

Modelul DS 4 este gândit să imbine sportivitatea și utilitatea unui unui cross-over cu eleganța unei mașini luxoase.

Dacă ai asociat în trecut acest model cu marca Citroen, află că DS s-a detașat și este acum o mașină de sine stătătoare, parte din grupul auto Stellantis. Află ce are de oferit și urmează-ne într-un nou review auto, tot marca eblogAUTO:

 

DS 4 RIVOLI: E pentru tine dacă…

… pui preț pe unicitate, eleganță, lux.

CERE OFERTĂ DS

 

DS 4 RIVOLI: Design și top 3 competitori

Mașina are un design futurist datorită proporțiilor și liniilor geometrice. Un element specific este forma de diamant vizibilă în diferite puncte ale caroseriei, inclusiv pe grila frontală impunătoare. Jantele mari de 20 inch completează armonios designul exterior.

Privind prin comparație cu competitorii germani din clasa de lux, mașinile DS atrag prin calitate în fabricație, design deosebit și gama de motorizări la un preț relativ mai mic. 

Top competitori:

  1. BMW Seria 1
  2. Mercedes-Benz A

DS 4 RIVOLI: Motor, transmisie și performanță

Sub capota mașinii găsim motor 1.6 litri PureTech ce dezvoltă 225 CP și 300 de Nm.

Fiecare mod de condus, dintre cele patru disponibile, conferă o altă tranziție a treptelor de viteză: Sport, Normal, Confort, ECO. Sprintul până la 100 km/h se face în doar 7,9 secunde. 

 

DS 4 RIVOLI: Interior, confort și spațiu de încărcare

Eleganța se instalează și în interiorul acestei mașini. Regăsim tapițerie de piele de cea mai bună calitate și inserții premium pe intreaga planșă de bord și pe toată suprafața portierelor. De asemenea, culorile calde, cusăturile și inserțiile metalice trasează lux în habitaclu.

Producătorii au acordat maximă atenție și importanță finisajelor și elementelor de detaliu. Scaunele îmbină confortul cu susținerea sportivă. Șoferul de bucură de încălzire reglabilă în 3 trepte, reglaj lombar și funcție de masaj.

În ceea ce privește confortul tehnologic, trapa este acționată electric, oglinzile laterale sunt și ele rabatabile electric și încălzite, iar oglinda interioară este electrocromată.

Spațiul de stocare este flexibil. Portbagajul are capacitate de 430 litri și poate acomoda până la 1240 litri dacă scaunele din spate sunt rabatate. 

DS 4 RIVOLI: Funcții de siguranță și asistență pentru șofer

Mașina dispune de pachetul special de safety. Are drive assist, lane assist, un pachet de detecție a traficul din spate și multe altele. 

Vezi și TOP 5 Cele mai sigure mașini în 2021.

 

DS 4 RIVOLI: Preț de achiziție și opțiuni de finanțare

Prețul de listă pentru mașina din imagine pornește de la 42.600 EURO, TVA inclus, și ajunge la 52.000 EURO.

Indiferent ce mașină nouă decizi să cumperi, pe Autovit.ro găsești peste 30.000 de oferte convingătoare și opțiuni de finanțare.

CERE OFERTĂ FINANȚARE

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)