autovit.ro
B SECTIUNI

TEST DRIVE: Renault Kangoo 1.5 dCI

Dubița perfectă pentru o familie de 5 călători

Renault Kangoo este o dubiță excelentă pentru excursii, având o cabină configurată inteligent pentru asigurarea maximului de confort.

Te întrebi cu ce vine la bord noul model Renault? Pe scurt: sisteme de siguranță mai bune, motoare mai performante și proporții ceva mai mari. Pe larg, hai să vezi ce au descoperit băieții de la eblogAUTO în noul test drive video:

Renault Kangoo: E pentru tine dacă…

…  îți petreci timpul liber în mișcare, cu bicicleta la munte sau în roadtrip cu familia. 

CERE OFERTĂ RENAULT KANGOO

Renault Kangoo: Design și top 3 competitori

  1. Volkswagen Caddy
  2. Citroen Berlingo
  3. Peugeot Partner

Renault Kangoo: Motor, transmisie și performanță

În prezent, poți opta pentru 2 tipuri de motorizări. Fie 1.3 benzină, 130 CP și distribuție pe lanț. Fie 1.5 dCI ce dezvoltă 95 CP și 260 Nm.

Modelul prezentat este pus în mișcare de un motor termic Diesel ce dezvoltă o putere maximă de 95 CP, capacitate cilindrică de 1461 cmc și cuplu la turație joasă de maxim 260 Nm.

Ajunge de la 0 la 100 km/h în 15 secunde, deci nu este nici pe departe o mașină rapidă.

Consumul mediu în oraș rezultat în acest test drive a fost aproximativ 7,7 l la 100 km.

Renault Kangoo: Interior, confort și spațiu de încărcare

Scaunele sunt surprinzător de confortabile și tapițate într-un material calitativ și rezistent la uzură. Senzația de confort se resimte și în restul interiorului prin mixul plăcut de materiale, comenzi amplasate la îndemână, volanul multifuncțional elegant și un sistem de infotainment accesibil.

Noul model este semnificativ mai spațios la interior datorită gabaritului mai mare. Lățimea vizibil extinsă conferă mai mult spațiu pasajerilor pentru coate, dar și picioarele stau confortabil.

Fiind o dubiță vizibil mai mare, implicit și spațiul de stocare este mai permisiv. Portbagajul acomodează până la 3500 litri, cu scaunele din spate rabatate, ceea ce îl face o dotare excelentă pentru pasagerii aventuroși.

Se vede că în proiectarea interiorului, prioritatea a fost confortul oamenilor și imediat mai apoi spațiul de stocare extins în situațiile în care sunt rabate scaunele pentru obiecte voluminoase – bageje, biciclete, mobilier –, interiorul fiind cât se poate de versatil și permisiv.

În plus, Kangoo este dotat cu un sistem de bare de acoperiș care permite montarea rapidă a unui portbagaj sau suport de biciclete.

Renault Kangoo: Funcții de siguranță și asistență pentru șofer

Kit-ul de siguranță vine cu numeroase opțiuni, disponibile chiar în varianta standard. Enumerăm doar câteva: asistență pentru menținerea benzii de rulare, control adaptiv al vitezei, senzori de parcare și cameră inteligentă pentru marșarier.

Modelul a fost evaluat în testele Euro NCAP și a obținut 4 stele din 5. 

Vezi și TOP 5 Cele mai sigure mașini în 2021.

Renault Kangoo: Preț de achiziție și opțiuni de finanțare

Modelul prezentat costă 25 000 EURO, TVA inclus.

Indiferent ce mașină nouă decizi să cumperi, pe Autovit.ro găsești peste 30.000 de oferte convingătoare și opțiuni de finanțare.

CERE OFERTĂ FINANȚARE

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)