autovit.ro
B SECTIUNI

TOP 5 mașini de oraș, pentru femei

Industria auto este strâns legată de contribuția femeilor, iar inovații importante, fără de care nu ne-am putea imagina mașina de azi, li se datorează lor. De la apariția primului automobil, creat de Karl Benz cu sprijin financiar de la soția sa, Bertha, și până la implementarea ștergătoarelor de parbriz, tot la inițiativa unei femei, dovezile faptului că mașinile nu aparțin exclusiv bărbaților sunt numeroase.

Dacă ești în căutarea unui model compact și manevrabil, ai putea găsi soluția în lista de mai jos: 

Ce avantaje are un Smart Fortwo

Indiferent de generația pe care o alegi, că ai în vedere o mașină rulată sau una nouă, Smart este una dintre cele mai bune soluții pentru traficul urban. Este o mașină mică, se parchează facil, te poți strecura cu ea prin trafic și oferă o vizibilitate excelentă de jur-împrejur. Modelele Smart din generațiile mai vechi sunt dotate cu o cutie robotizată, care schimbă singură treptele, deci ideală pentru oraș. În plus, motoarele de cilindree mică sunt eficiente.

Peste toate acestea, Smart are acel caracter special, de mașină premium, și nu poate trece neobservată în nicio ipostază. Așadar, este o mașină perfectă pentru mobilitatea urbană a doamnelor și domnișoarelor. 

Ce avantaje are un Smart Fortwo

Vezi 👉 AICI oferta noastră de AUTOTURISME

De ce să alegi un Volkswagen Beetle

Prima generație modernă a clasicei broscuțe, apărute în 1997, a fost desenată cu gândul la generația tânără a secolului XXI, iar suportul de flori de la interior este un detaliu unic în industrie. Beetle adoptă un design exterior sofisticat și face o puternică legătură cu istoria originalului Beetle.

Modelul nou, lansat în 2010, are un design ușor mai matur, dar pare foarte potrivit pentru eleganța doamnelor și domnișoarelor. Și, să nu uităm, vine și în versiunea cabriolet.

De ce sa alegi un Volkswagen Beetle

Vezi categoria noastră de  ▶ MOTOCICLETE

Ce te convinge la un Audi A1

Modelul de clasă mică al celor de la Audi este la prima generație și are dimensiuni de sub 4 metri, ceea ce îl face perfect pentru oraș. La fel ca orice alt model al mărcii, A1 impresionează prin calitatea pe care o arată la interior, cu finisaje excelente pentru această clasă, mai ales dacă se optează pentru echipările de top.

În plus, micul A1 poate fi configurat într-o multitudine de combinații și permite echiparea cu un sistem audio extrem de performant, ce poate face orele la volan mult mai plăcute.

Ce te convinge la un Audi A1

Vezi categoria noastră de 👉 PIESE

De ce merită ales un Opel Adam

Opel a simțit că segmentul mașinilor de clasă mini și cu accente de lifestyle poate fi o carte câștigătoare. Adam este nou venit în acest segment, dar aduce foarte mult caracter original, un design plăcut și multe echipamente specifice claselor mari. Este agil, ușor de condus în trafic și are dimensiuni reduse.

Denumirile culorilor pentru caroserie nu te pot lăsa indiferent. Sună atât de bine și original: „Pump up the blue”, „Purple fiction”, „Red `n` Roll”, „Pink Kong”, „I’ll be black”, „Papa don’t peach”. Adam nu poate să lipsească de pe lista scurtă ca mașină pentru femei.

De ce merita ales un Opel Adam

Care sunt atuurile modelului Alfa Romeo MiTo

Cu dimensiuni specifice pentru clasa mică, Alfa Romeo MiTo impune, totuși, statutul pe care îl merită un model de segment premium. Totodată, este una dintre cele mai frumoase mașini de clasă mică. Designul cu farurile bulbucate și grila proeminentă fac mașina să semene cu legendarul 8C Competizione. Până la urmă, italienii au știut mereu să deseneze mașini frumoase, dar MiTo pare de-a dreptul atemporal. 

Care sunt atuurile modelului Alfa Romeo MiTo

Propunerile de mai sus se aplică și în cazul celor care se află în căutarea unei a doua mașini. Cu SUV-ul sau monovolumul familiei folosit doar în vacanțe sau deplasări lungi, un hatchback de oraș îți va fi cu adevărat util în trafic.  

Credit foto: Shutterstock

4 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)