autovit.ro
B SECTIUNI

Opel Combo Life: Mașina pentru drumuri universale | Test Drive 2022

2022 Opel Combo | powered by Autovit.ro & eblogAUTO

Prescurtarea MPV vine de la vehicul cu mai multe scopuri sau, tot pe scurt, mașină universală. Pentru transporturi comerciale, pentru drumeții cu familia sau gașca numeroasă și pentru multe altele, am testat Opel Combo. Uite ce a rezultat, cum ne-am simțit și ce recomandări avem pentru tine.

Verdict

Tehnologia la bord, dotările moderne și cutia automată de viteze în 8 trepte adaugă la capacitatea remarcabilă de stocare a lui Opel Combo confort și dinamică la condus, trecându-l cu brio granița dintre vehicul utilitar către un autoturism de familie versatil.

 

Review auto detaliat:

Trecem la subiect: Interiorul este mai mult decât decent

Modelul este produs în 2 variante de ampatament: Opel Combo Life cu ampatament scurt de 4,4 m și Opel Combo Life XL cu ampatament lung de 4,75 metri. Ambele versiuni se pot configura pentru 5 sau 7 locuri, diferența este că în versiuna scurtă ultimele 2 locuri din spate sunt fixe, iar în versinuea mai mare aceste locuri sunt culisante, oferind mai multă flexibilitate.

În ceea ce privește spațiul de stocare, prima versiune se încarcă cu 594 litri în portbagaj, a doua cu 850 litri. Numeroase alte spații de stocare sunt amplasate din loc în loc pe laterale.

 

Motorizare elegantă și consum mic de carburant

Motorul diesel în 4 cilindri are transmisie automată modernă. Vorbim despre un motor 1.5 turbo diesel, 130 CP și 300 Nm ce poate tracta până la 1.5 tone. Are tracțiune față și accelerează la 100 km/h în 10 secunde.

Mașina are 1,6 tone și un consum de 6,2 litri la 100 km parcurși mixt, atât în oraș cu aerul condiționat pornit, cât și la drum întins.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)