autovit.ro
B SECTIUNI

Toyota Corolla CROSS hybrid: Cel mai așteptat SUV compact din clasa sa | Test Drive 2022

2022 Toyota Corolla CROSS | powered by Autovit.ro & eblogAUTO

SUV-urile de segment C au cea mai mare diversitate în industria auto. Doar în 2022, 46% dintre toate mașinile înscrise în Europa au fost SUV-uri de segment C.

Astăzi testăm Toyota Corolla Cross, versiunea cu o caroserie nouă. Nu este orice alt hybrid, este de generație a 5-a și acest aspect se simte la condus. Există pe piața auto de peste 55 de ani și este cel mai vândut model din toate timpurile.

Rămâi cu noi pentru un review auto detaliat!

 

Interior anost, dar durabil

Interiorul este tipic Toyota. Poate nu se remarcă prin elemente de design remarcabile, însă mizează pe rezistență și durabilitate în timp, fiind gândit pentru viața de familie. Am remarcat sistemul de infotainment rapid și ușor de folosit, ecranul cu rezoluție mare și touchscreen receptiv.

Sistemul vine echipat cu Android Auto prin cablu și Apple Car Play wireless.

 

Experiența de condus

Sistemul de propulsie din generația a 5-a este o idee mai eficient. Ne-am bucurat să descoperim o mașină mai silențioasă decât generațiile anterioare și o gardă la sol de 160 mm, permisivă pentru condusul în oraș, dar nu pentru off-road.

În ceea ce privește performanța, motorul dezvoltă 200 CP și accelerează 0-100 în 7,7 secunde. Suspensia este orientată către confort.

 

Verdict

Nu este o mașină sportivă, dar suspensiile sunt bune și conferă siguranță la volan. Chiar dacă sportivitatea nu este punctul forte, eficiența da. Prin urmare, componentele sistemului hybrid sunt mai ușoare, bateria la fel și eficiența este mai bună în livrarea de curent electric.

Urmărește în continuare un test drive video, realizat în colaborare cu prietenii de la eblogAUTO.

Review auto detaliat:

Vezi toate ofertele Toyota Corolla pe Autovit.ro!

Preț

Prețul de pornire pentru acest model este aproximativ 35.000 euro și ajunge la 42.000 euro pentru cel mai înalt nivel de echipare.

Tu ce ai alege dintre o Toyota RAV4 și o Toyota Corolla Cross?

 

Mai multe de la Autovit.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)